Deisng av: Bjässegrodan!
Navigera
> Nyheter
> Skutans Logg
> Bilder/Filmer
> Projektet
> Tips Från Coachen
> Media
> Länkar
> Gästbok
> Anlita Oss
> Kontakt

> Boken
Gästboken är stängd för nya inlägg
Lillae 2010-01-13 13:18
Det pirrar i magen när man läser er bok. Har själv seglat över Atlanten men under helt andra förutsättningar och känslan, även om jag inte tog mig runt hela jorden, är obeskrivligt. Minnena från min egen segling väcks till liv när jag läser boken. Har ännu ett par hundra sidor kvar och njuter av varje kapitel jag läser. Grymt gjort av er!
Pk 2009-12-29 15:48
Hej
Läser boken just nu. Fick den i julklapp. Men den där Albin... Kan det vart så att luftintaget till bensintanken var igensatt?
Besättningen svarar:
njä, det tror jag inte... Det var ju inte ett fel vi hade till och från, utan olika fel hela tiden...
Tim 2009-12-17 14:21
Hur lång tid tog resan över stilla havet? Låg ni till på något ställe eller var det egling i skift som gällde?
Besättningen svarar:
Längsta etappen 3200nm... 32 dagar...
Så svaret är ja på båda frågorna =)
Kolla bildarkivet och loggboken för mer info.
Annette 2009-11-17 21:27
Tack Daniel för en rolig och "tanekställande" föreläsning idag på umeå universitet!
Besättningen svarar:
Kul att du gillade föreläsningen.

Blir det egna äventyr nudå?
Kenta 2009-09-03 11:14
Jag läste er bok efter att jag sett ett inslag på tv om er resa. Fantastiskt äventyr (jag har nog läst några 10-tal liknande böcker) och lättsamt berättat med djupare inslag av människors relationer. Det som förvånar mig är HUR kunde ni övht sticka iväg med en motor som knappt funkade? Jag har läst åtmisntone EN bok om en kille som seglade jorden runt UTAN motor men att ha en motor som ofta inte fungerar verkar vara en större gambling.
Kul och trevlig läsning hursomhelst.

All the best
Besättningen svarar:
Kul att du gillade boken...
Tja, vi hade nog inställningen att vi inte hade någon motor egentligen, utan att den fick vara en bonus om den funkade så skillnaden var ganska liten =)
Beatrice Tarby 2009-08-31 23:43
A men shit. Lånade boken av pappa när vi var ute i skärgården på båten. Läste halva där och resten i hängmattan på balkongen. Den förgyllde verkligen min sommar! Saknar känlsan av att läsa den nu när den är slut. Fantastiskt va duktiga ni är, och så otroligt skönt att läsa om människor som ser till att leva lite den lilla stund vi är här! Inspirerade mig till ännu mer resande. Trodde den perioden i mitt liv låg bakom mig, men inte då... Tack! Hoppas ni fortsätter ta er an livet som det äventyr det är.
Simon 2009-08-24 00:35
Tjena! Jag slutförde er bok tidigare idag och jag vill tacka för fina timmars läsning. Jag seglar själv och när man vet vad bara en sketen kuling kan ställa till med i den mest skyddade vik med en liten båt blir man både imponerad och inspirerad. Något jordvarv blir det inte men suget efter större vatten än västkusten har kraftigt vuxit de senaste dagarna. Tack för er berättelse!
Besättningen svarar:
Du kan ju sikta på jan-mayen-öarna.
Där är det nog spännande...
Alla talar om dem, ingen har varit där...
Folke 2009-07-30 01:28
Hej
Jag har den senaste tiden funderat kring vad jag ska hitta på i livet som faktiskt blir en bra historia på ålderns höst. Ni har verkligen slagit huvudet rätt på spiken i den frågan. Riktigt kul och intressant att läsa men framförallt, vilket äventyr! Det ni gjort motiverar även mig att ge mig ut och göra något dumt. Så få höra nu, vad för slags båt ska jag skaffa? Duger Vegan eller skulle ni valt en annan om ni fått göra det igen? Och hur långe höll ni på förberedelserna?
Joel N 2009-07-21 23:57
hej. jag är, efter att ha läst (snart hela) boken, lite sur att ingen av er frågade om jag ville följa med... även fast vi inte träffats. kanske nästa gång?!
nä men (eller "jo men"), intressant bok! grym resa! bra gjort!
Annica J. 60 år 2009-06-30 23:07
Hej !
Har i er bok nyss anlänt till THAILAND, vill inte att den ska ta slut. Har seglat sedan 1980 och är just nu också på båten. Skulle aldrig drömma om att göra den resa ni gjort, hur ni klarade detta psykiskt är för mej en gåta. Jag älskar sjön men vet också hur slitsamt det kan vara med blåst o oväder, hur rädd man kan vara. Då har vi en större båt och i mkt bra skick, samt mat och vatten ombord och seglar aldrig längre än kanske 12 timmar med god sömn i hamn emellan.
Du-Ni har förgyllt min semester och jag önskar er allt gott inför framtiden, med de fantastiska inre resurser ni måste ha. Eftersom jag också är mamma/farmor hoppas jag dock att att ni i framtiden satsar på något mindre farligt men lika givande. KRAM
Besättningen svarar:
Tack. Det var fina ord.
Sommarens äventyr blir cykelsemester i Tyskland (dit jag givetvis seglar). Inte så äventyrligt kanske, men säkert lika mycket sittsår som att segla..
Hmm, måste hitta en hobby som inte gör ont =)
<< Bläddra sida >>