Deisng av: Bjässegrodan!
Navigera
> Nyheter
> Skutans Logg
> Bilder/Filmer
> Projektet
> Tips Från Coachen
> Media
> Länkar
> Gästbok
> Anlita Oss
> Kontakt

> Boken
Nyheter
Här finns alla nyheter som publicertas på hemsidan, ifall ni missat något eller glömt bort vad som hänt och vill ha en uppdatering.
Framme, till sist. 2007-07-29
Vi har just landat med Sally i kalix och ska nu försöka landa mentalt i tillvaron. Förhoppningsvis kommer mycket att hända på hemsidan framöver eftersom den ska förberedas för att fylla helt andra syften.

Sedan ska jag (D) sätta mig i skogen i Överkalix och förbereda föredrag och skriva bok om äventyret. Behöver du en föreläsare om något relaterat till gruppdynamik, konflikthantering, projektförverkligande eller kanske segling så är det bara att höra av sig; tre pratglada seglare finnes, och vi är inte så ruskigt dyra i drift.

>Tills vidare vill jag bara skicka ut ett stort tack till alla er som anslöt på kajen i kalix. Tack vare er har resan varit så intressant.

Panta rej!
Danjel m besättning
 
Mot norr, så långt det går. 2007-07-23
I Töre hamn, vid campingen, finns en boj som märker ut Bottenvikens nordligaste punkt. Den rundas på torsdag om vi hinner. Just nu seglar vi norrut för allt vad tygen håller. Kolla vår position för att se vart vi är, vi uppdaterar så ofta vi kan. På söndag klockan tolv noll noll ses vi i alla fall på gamla kajen i kalix centrum. Panta rej!
 
Umeå, och snart vidare mot Kalix 2007-07-21
NU är vi framme i Umeå. Äntligen.
På söndag sätter vi nog segel mot Luleå och Kalix.
och nästa söndag, 29/7 anländer vi campingen i stan!

Vi ses då!
http://www.vk.se/Article.jsp?article=130838
 
Ume på lördag. 2007-07-20
Välkommen till segelsällskapets brygga i Obbola nu på lördag kl 12.00. Vi lovar att skjuta skumpakörkar och tuta i mistluren. Vi ses då!

För mediakontakt kontakta Danjel på 0768330777
 
schemat som inte höll... 2007-07-12
Nä men planer är ju till för att ändras.
Vi köper en ny gammal motor efter att vi fått problem (ett typiskt bdu-fel) med vår nya Tohatsu och Nisse gått på semester.

Vi har nödlandat i Åkersberga men siktar på:
Norrbyskär 20/7
Obbola 21/7
Rånönrunt 28/7
Kalix centrum 29/7

panta rej
 
 
<< Bläddra sida >>